Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa

Delegația CCERRC a participat la expoziția MosBuild, Moscova 2-5 aprilie 2019

10.04.2019

Delegația CCERRC a participat la expoziția MosBuild, Moscova 2-5 aprilie 2019

Delegația CCERRC condusă de Tudor Afanasov, Președintele Camerei a participat la expoziția MosBuild, cea mai mare expoziție internațională de materiale de construcție și finisare din Rusia în ceea ce privește numărul de participanți și vizitatori, conform auditului oficial al expoziției.
În 2019, expoziția de materiale de construcție și finisare MosBuild 2019 a avut loc în cel mai mare centru expozițional din Europa de Est Crocus Expo. 03 aprilie a început 24-lea Internațional de Expoziții WorldBuild Moscova / MosBuild – cea mai mare din Rusia platforma de afaceri internaționale, în cazul în care mai mult de 1200 de producători și furnizori ruși și străini din 40 de țări reprezintă o gamă largă de materiale de constructii moderne. Suprafața totală a expoziției a depășit 80.000 de metri pătrați.
Deschiderea expoziției și programul de afaceri a avut loc în cadrul primului Forum Internațional de arhitectură „Fatade 360 °», la care au participat președintele ССERRC dl Tudor Afanasov și alți invitați de onoare: Președintele Uniunii din Rusia, Vladimir Yakovlev, constructorii, președintele Uniunii Arhitecților din Rusia Nikolai Shumakov, director al Departamentului de Stat al Conservarea culturale patrimoniul Ministerului Culturii al Federației Ruse Vladimir Tsvetnov, președintele Uniunii Designerilor din Rusia Vitaly Stavitsky.
În acest an, pentru prima dată în Rusia, organizatorul expoziției MosBuild – ITE Group – implementează un program de conținut fără precedent, transformând spațiul expozițional obișnuit în instrumentul de afaceri al viitorului. 25 de evenimente de afaceri de diferite formate oferă comunității profesionale oportunități sporite de rețea. 150 de vorbitori ruși și străini, peste 3.000 de delegați, aproximativ 50 de probleme de actualitate care afectează arhitectura, construcția și designul, un nou proiect prezentat doar la MosBuild – Biennale de baie, care au implementat proiecte creative îndrăznețe bazate pe schițe de designeri ruși, competiții pentru tineri designeri, Premiile WorldBuild – expoziția MosBuild merită într-adevăr dreptul de a fi numit cel mai bun eveniment de afaceri din sectorul construcțiilor și al interiorului din Rusia.
MosBuild se dezvoltă, numărul companiilor care participă anual la expoziție crește, programul de conținut care îl însoțește sa triplat în acest an. Acesta este motivul pentru care organizatorul MosBuild – ITE – a decis să mute expoziția în 2019 la cea mai mare platformă de expoziții din Europa de Est – Crocus Expo.
CCERRC împreună cu organizatorul MosBuild – ITE consideră posibilitatea organizării unei astfel de expoziții în 2020 în București.

Acțiune :